RECENSIE

Klik hieronder om u recensie te schrijven.

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Required Field

Familie-shoot

Aug 04, 2014 by Chantal

Hartstikke bedankt voor de gezellige familie fotoshoot buiten de foto's zijn super leuk geworden super creatief bedacht waar Door ze zo leuk zijn en mooi. En de vele aantal foto's we zijn super blij :-)

Bedankt


Onvergetelijke dag

Jul 08, 2014 by Anoniem

Leuke vlotte tikkie brutale (op een goede manier) fotograaf. We hebben een hele leuke onvergetelijke dag gehad. En veel gelachen met Stefan tijdens de shoots.


waardevol

May 13, 2014 by Terry en Marloes

Hoi Stefan, Terry en ik willen bij deze laten weten dat wij tevreden zijn over jouw service en kwaliteiten. Wij hebben de foto’s volgens afspraak ontvangen en zijn daar zeer tevreden over. Er zitten ook foto’s bij van momenten waar wij zelf niet op gelet hebben. Vrienden die zich bezig hielden met Sem bijvoorbeeld. Dit zijn zeer waardevolle mooie foto´s. Fijn dat jij onze fotograaf was op onze trouwdag. Groetjes Terry en Marloes


Foto's

Apr 16, 2014 by Margriet Hollestein

Hele fijne fotograaf maakt super mooie foto's


Gemotiveerd

Jan 18, 2014 by Anoniem

Gelijk reactie gekregen na de melding op deze site. Belt gelijk vrijblijvend voor een afspraak! Vriendelijke, gedreven en gemotiveerde fotograaf. Tijdens kennismakingsgesprek heeft hij ook zijn werk laten zien en wij waren gelijk enthousiast! Komt zijn afspraken na! Al onze gasten waren ook vol lof over deze jonge fotograaf! Wij zijn zeer tevreden en de foto's zijn van topkwaliteit!


Super Fotograaf

Nov 11, 2013 by Larissa Maasland

Super fotograaf. Woensdag 13 november gaan we weer maar dan met onze pup. Zullen weer pracht foto's komen...


, USA 4.9 5.0 56 56 Stefan hebben wij ervaren als een jonge, maar zeer kundige fotograaf. Hij is spontaan, betrokken, vrolijk en prettig gestoord. Stefan weet precies de goede toon te zetten, waardoor
Page:
«456

Geef een reactie