RECENSIE

Klik hieronder om u recensie te schrijven.

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Required Field

Niets is te gek

Sep 06, 2017 by Kelly en Edwin

"Stefan is echt een super fotograaf! Niets is te gek en alles is mogelijk. Hij is enthousiast en aanwezig op de moment dat hij dat moet zijn. Tijdens de ceremonie hebben we helemaal niet doorgehad dat hij aanwezig was, maar de prachtige foto's bewijzen het tegendeel, echt super! We zijn nog in afwachting van alle foto's, maar de eerste foto's die hij heeft opgestuurd beloven veel goeds voor de rest! Wil je een fotograaf die met je meedenkt, waar je zelf met ideeën kunt komen, die enthousiast is, die niet te aanwezig is, dan ben je bij Stefan aan het juiste adres, ik zou hem iedereen aanraden!"


Top fotograaf voor je onvergetelijke dag

Aug 25, 2017 by Sylvia Spel

Stefan je bent een fantastische fotograaf die luistert naar de wensen van de klant en je maakt het waar. Je bent flexibel, prettig in de omgang en bovenal erg creatief en maakt dan ook nog zulke mooie foto’s. Wij waren erg blij met onze bruidsreportage een prachtige herinnering aan een bijzondere dag. Stefan bedankt voor je geweldige inzet en gezelligheid!

Sylvia & Rik


De fotograaf voor op je huwelijk. fantastich

Mar 02, 2017 by Xander en Eveline

Recensie Xander en Eveline


Gezellige, spontane, en creatieve fotograaf.die onwijze mooie foto’s maakt!
Stefan....Helemaal naar onze wensen! Ook niet onbelangrijk is dat hij onwijs leuk en goed met kinderen om kan gaan!
Hij werkt alleen en toch zeer flexibel in zijn drukke werk schema. Hij heeft alles top voor elkaar allemaal.
Wij zijn erg blij met de foto’s van onze bruiloft!
Zeker een aanrader!! En het trouwboek supergaaf de exclusieve albums uit Portugal. Een super aanrader deze top fotograaf :-) Prijs en kwaliteit een 9,8 :-)


Professioneel & Juiste Momenten

Feb 21, 2017 by Remco & Marjan

Wat een topfotograaf! Heel toegankelijk, professioneel, open en we hebben amper gezien dat je er was tijdens de belangrijke momenten maar toch hele mooie foto's gemaakt op de juiste momenten! Dank je wel!! Remco & Marjan


Trash the Dress

Feb 17, 2017 by Ashley Dumont

Na onze super mooie huwelijk op 12-11-2015, waar natuurlijk Stefan onze fotograaf was. Hebben wij meegedaan aan de super ideeën van Stefan, namelijk een trash the dress shoot. en WAUWW wat zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat. na vele verbazingen hebben wij de volgende vraag gesteld:
Wat vind jij zonde? Je mooiste (trouw) kleding op zolder hangen en niet meer naar omkijken?
Of Na 1jaar (of meer natuurlijk) nog 1 keer je zo voelen als die 1e mooiste dag van je leven? Onze keus was snel gemaakt! 1woord WAAUUWW nooit spijt gehad. en nu een prachtig kunstwerk rijker!
Stefan je bent een topper.


Valentijn Baby

Feb 15, 2017 by Joyce van der Hulst

Super leuke valentijnsfoto's van onze knappe baby laten maken! We zijn er heel erg blij mee!


Mooie fotos van het afscheid van mijn vader.

Feb 10, 2017 by Marga Hiemstra

Mooie foto's Stefan. Dank. Je opdracht was om onzichtbaar te zijn tijdens de plechtigheid en dat is je aardig gelukt. ;-)


kerstfoto's kleinzoon Twan

Dec 16, 2016 by elly visser

Geweldig bedankt voor de hele mooie kerstfoto's van onze kleinzoon Twan, een warm en mooi kerst cadeautje voor ons.

Groetjes en fijne feestdagen met elkaar.


Kerstshoot

Dec 04, 2016 by Wilma Schreurs

Wat een geweldige sfeer foto's heb je gemaakt. Probeer maar eens een mooi plaatje te krijgen van een zoon van 2.06 en een kleine moeder. Echt geweldige plaatjes, dank je wel


fantastisch!

Nov 28, 2016 by Floor Admiraal

Beste Stefan,

enorm bedankt voor de geweldige foto's van onze bruiloft. Ze zijn prachtig! En op de dag zelf heb je ons enorm geholpen met het maken van de foto's en was je constant aanwezig, zonder echt op te vallen. Ook van onze gasten hebben we alleen maar positief commentaar gehad over jou en de foto's! Mede dankzij jou was het echt een perfecte dag.

Groetjes Jop en Floor


, USA 4.9 5.0 56 56 Stefan hebben wij ervaren als een jonge, maar zeer kundige fotograaf. Hij is spontaan, betrokken, vrolijk en prettig gestoord. Stefan weet precies de goede toon te zetten, waardoor

Geef een reactie