RECENSIE

Klik hieronder om u recensie te schrijven.

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Required Field

Professioneel

Sep 27, 2018 by Micheal en Cynthia

Stefan is zeer professioneel is betrouwbaar. Denkt goed met je mee en maakt niet alleen leuke foto`s maar ook mooie serieuze foto`s. Tijdens onze bruiloft waren er momenten dat je niet eens meer wist of Stefan wel aanwezig was. Op de achtergrond foto`s en toch aanwezig zijn is een kunst! Zeker een aanrader voor iedereen die nog een fotograaf zoekt!


TOP!

Sep 26, 2018 by Jeroen en Caroline van Deelen

Stefan is een topper! Hij is echt super creatief in het bedenken van leuke foto’s, niets is hem teveel, hij is bescheiden, je hebt amper in de gaten dat hij er is. Tijdens onze trouwdag heeft hij echt de mooiste foto’s gemaakt ?? Wij zijn dolblij met het eindresultaat! Bedankt Stefan voor je vakmanschap! Liefs, Jeroen en Caroline


ontspannen kind

Aug 31, 2018 by jolanda smit

Ik heb een studioreportage laten maken van mijn zoontje. Hij wil normaal zelden naar de lens kijken voor foto's, dus ik was bang dat het zeer moeilijk zou gaan.
Maar ik ben superblij met het resultaat!
Stefan heeft prachtige foto's gemaakt en mijn zoontje staat er stralend op, precies zoals hij is.


Trouwreportage

Mar 24, 2018 by Githa en Harry

Naar aanleiding van een lente-shoot hebben we Stefan als fotograaf uitgenodigd voor het maken van foto’s op ons huwelijksfeest. Erg mooie foto’s mogen ontvangen waarna er van een selectie een mooi boek is gemaakt. Superblij mee... Dank je wel Stefan, voor het maken van de foto’s met heel veel passie!


Spontaan en Gezellig

Mar 15, 2018 by Ralf Van Etten

Stefan stond open voor onze ideeën en had daarnaast ook super leuke inbreng! Rustig, begripvol, spontaan en gezellig. De kids en wij hebben genoten en zijn heel blij met het resultaat!


Super mooie fotos

Feb 09, 2018 by Debbie en Sven

Stefan is een hele goede fotograaf!

Relaxed is de sfeer met hem als fotograaf
De foto's zijn echt heel mooi geworden! Topper
Afspraak is afspraak bij Stefan
Wij zijn heel tevreden en komen zeker weer bij hem terug

Stefan bedankt

Met vriendelijke groet Debbie en Sven de Vos


Bruiloft foto's zijn super mooi geworden!

Oct 01, 2017 by Mandy en Erwin Doodeman

Stefan denkt mee en luisterd goed naar wat je wilt. Hij is flexibel betreft inzet en ideeën. De familie en wijzelf hebben het gezellig gehad met hem! De foto's zijn super mooi geworden, Bedankt Stefan


Niets is te gek

Sep 06, 2017 by Kelly en Edwin

"Stefan is echt een super fotograaf! Niets is te gek en alles is mogelijk. Hij is enthousiast en aanwezig op de moment dat hij dat moet zijn. Tijdens de ceremonie hebben we helemaal niet doorgehad dat hij aanwezig was, maar de prachtige foto's bewijzen het tegendeel, echt super! We zijn nog in afwachting van alle foto's, maar de eerste foto's die hij heeft opgestuurd beloven veel goeds voor de rest! Wil je een fotograaf die met je meedenkt, waar je zelf met ideeën kunt komen, die enthousiast is, die niet te aanwezig is, dan ben je bij Stefan aan het juiste adres, ik zou hem iedereen aanraden!"


Top fotograaf voor je onvergetelijke dag

Aug 25, 2017 by Sylvia Spel

Stefan je bent een fantastische fotograaf die luistert naar de wensen van de klant en je maakt het waar. Je bent flexibel, prettig in de omgang en bovenal erg creatief en maakt dan ook nog zulke mooie foto’s. Wij waren erg blij met onze bruidsreportage een prachtige herinnering aan een bijzondere dag. Stefan bedankt voor je geweldige inzet en gezelligheid!

Sylvia & Rik


De fotograaf voor op je huwelijk. fantastich

Mar 02, 2017 by Xander en Eveline

Recensie Xander en Eveline


Gezellige, spontane, en creatieve fotograaf.die onwijze mooie foto’s maakt!
Stefan....Helemaal naar onze wensen! Ook niet onbelangrijk is dat hij onwijs leuk en goed met kinderen om kan gaan!
Hij werkt alleen en toch zeer flexibel in zijn drukke werk schema. Hij heeft alles top voor elkaar allemaal.
Wij zijn erg blij met de foto’s van onze bruiloft!
Zeker een aanrader!! En het trouwboek supergaaf de exclusieve albums uit Portugal. Een super aanrader deze top fotograaf :-) Prijs en kwaliteit een 9,8 :-)


, USA 4.8 5.0 53 53 Stefan is zeer professioneel is betrouwbaar. Denkt goed met je mee en maakt niet alleen leuke foto`s maar ook mooie serieuze foto`s. Tijdens onze bruiloft waren er momenten dat je
Page:
123»

Geef een reactie