RECENSIE

Klik hieronder om u recensie te schrijven.

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Required Field

Preweddingshoot & bruiloft fotografie augustus 2019

Aug 11, 2019 by Sophie en Vincent

Stefan hebben wij ervaren als een jonge, maar zeer kundige fotograaf. Hij is spontaan, betrokken, vrolijk en prettig gestoord. Stefan weet precies de goede toon te zetten, waardoor er een gemoedelijke sfeer ontstaat. Zijn persoonlijkheid maakt een fotoshoot laagdrempelig, waardoor zelfs geposeerde foto's mooi en spontaan tot hun recht komen.


trouwdag

Aug 06, 2019 by Marline

Foto's zo mooi, de energie spat er vanaf. Stefan heeft oog voor detail. Pakt 'kleine'momenten ongevraagd in een mooie foto. Echt super.


De belangrijkste dag van je leven!!

May 13, 2019 by Martin Huis

Echt een topper van een fotograaf! Zeer professionele en mooie foto's van elk speciaal moment van de bruiloft en dat zonder dat je het merkt! Wat wij ook heel belangrijk vonden, was de flexibiliteit in zijn werkwijze. Hij denkt goed mee en is overal toe bereid voor de perfecte fotomomenten. Gegarandeerd een prachtig album als resultaat, dus zeker een aanrader!!

Amanda en Martin


Professioneel

Sep 27, 2018 by Micheal en Cynthia

Stefan is zeer professioneel is betrouwbaar. Denkt goed met je mee en maakt niet alleen leuke foto`s maar ook mooie serieuze foto`s. Tijdens onze bruiloft waren er momenten dat je niet eens meer wist of Stefan wel aanwezig was. Op de achtergrond foto`s en toch aanwezig zijn is een kunst! Zeker een aanrader voor iedereen die nog een fotograaf zoekt!


TOP!

Sep 26, 2018 by Jeroen en Caroline van Deelen

Stefan is een topper! Hij is echt super creatief in het bedenken van leuke foto’s, niets is hem teveel, hij is bescheiden, je hebt amper in de gaten dat hij er is. Tijdens onze trouwdag heeft hij echt de mooiste foto’s gemaakt ?? Wij zijn dolblij met het eindresultaat! Bedankt Stefan voor je vakmanschap! Liefs, Jeroen en Caroline


ontspannen kind

Aug 31, 2018 by jolanda smit

Ik heb een studioreportage laten maken van mijn zoontje. Hij wil normaal zelden naar de lens kijken voor foto's, dus ik was bang dat het zeer moeilijk zou gaan.
Maar ik ben superblij met het resultaat!
Stefan heeft prachtige foto's gemaakt en mijn zoontje staat er stralend op, precies zoals hij is.


Trouwreportage

Mar 24, 2018 by Githa en Harry

Naar aanleiding van een lente-shoot hebben we Stefan als fotograaf uitgenodigd voor het maken van foto’s op ons huwelijksfeest. Erg mooie foto’s mogen ontvangen waarna er van een selectie een mooi boek is gemaakt. Superblij mee... Dank je wel Stefan, voor het maken van de foto’s met heel veel passie!


Spontaan en Gezellig

Mar 15, 2018 by Ralf Van Etten

Stefan stond open voor onze ideeën en had daarnaast ook super leuke inbreng! Rustig, begripvol, spontaan en gezellig. De kids en wij hebben genoten en zijn heel blij met het resultaat!


Super mooie fotos

Feb 09, 2018 by Debbie en Sven

Stefan is een hele goede fotograaf!

Relaxed is de sfeer met hem als fotograaf
De foto's zijn echt heel mooi geworden! Topper
Afspraak is afspraak bij Stefan
Wij zijn heel tevreden en komen zeker weer bij hem terug

Stefan bedankt

Met vriendelijke groet Debbie en Sven de Vos


Bruiloft foto's zijn super mooi geworden!

Oct 01, 2017 by Mandy en Erwin Doodeman

Stefan denkt mee en luisterd goed naar wat je wilt. Hij is flexibel betreft inzet en ideeën. De familie en wijzelf hebben het gezellig gehad met hem! De foto's zijn super mooi geworden, Bedankt Stefan


, USA 4.9 5.0 56 56 Stefan hebben wij ervaren als een jonge, maar zeer kundige fotograaf. Hij is spontaan, betrokken, vrolijk en prettig gestoord. Stefan weet precies de goede toon te zetten, waardoor
Page:
123»

Geef een reactie