RECENSIE

Klik hieronder om u recensie te schrijven.

Klik hier om uw reactie te plaatsen


Uw Recensie
* Required Field

Trouwreportage

Mar 24, 2018 by Githa en Harry

Naar aanleiding van een lente-shoot hebben we Stefan als fotograaf uitgenodigd voor het maken van foto’s op ons huwelijksfeest. Erg mooie foto’s mogen ontvangen waarna er van een selectie een mooi boek is gemaakt. Superblij mee... Dank je wel Stefan, voor het maken van de foto’s met heel veel passie!


Spontaan en Gezellig

Mar 15, 2018 by Ralf Van Etten

Stefan stond open voor onze ideeën en had daarnaast ook super leuke inbreng! Rustig, begripvol, spontaan en gezellig. De kids en wij hebben genoten en zijn heel blij met het resultaat!


Super mooie fotos

Feb 09, 2018 by Debbie en Sven

Stefan is een hele goede fotograaf!

Relaxed is de sfeer met hem als fotograaf
De foto's zijn echt heel mooi geworden! Topper
Afspraak is afspraak bij Stefan
Wij zijn heel tevreden en komen zeker weer bij hem terug

Stefan bedankt

Met vriendelijke groet Debbie en Sven de Vos


Bruiloft foto's zijn super mooi geworden!

Oct 01, 2017 by Mandy en Erwin Doodeman

Stefan denkt mee en luisterd goed naar wat je wilt. Hij is flexibel betreft inzet en ideeën. De familie en wijzelf hebben het gezellig gehad met hem! De foto's zijn super mooi geworden, Bedankt Stefan


Niets is te gek

Sep 06, 2017 by Kelly en Edwin

"Stefan is echt een super fotograaf! Niets is te gek en alles is mogelijk. Hij is enthousiast en aanwezig op de moment dat hij dat moet zijn. Tijdens de ceremonie hebben we helemaal niet doorgehad dat hij aanwezig was, maar de prachtige foto's bewijzen het tegendeel, echt super! We zijn nog in afwachting van alle foto's, maar de eerste foto's die hij heeft opgestuurd beloven veel goeds voor de rest! Wil je een fotograaf die met je meedenkt, waar je zelf met ideeën kunt komen, die enthousiast is, die niet te aanwezig is, dan ben je bij Stefan aan het juiste adres, ik zou hem iedereen aanraden!"


Top fotograaf voor je onvergetelijke dag

Aug 25, 2017 by Sylvia Spel

Stefan je bent een fantastische fotograaf die luistert naar de wensen van de klant en je maakt het waar. Je bent flexibel, prettig in de omgang en bovenal erg creatief en maakt dan ook nog zulke mooie foto’s. Wij waren erg blij met onze bruidsreportage een prachtige herinnering aan een bijzondere dag. Stefan bedankt voor je geweldige inzet en gezelligheid!

Sylvia & Rik


De fotograaf voor op je huwelijk. fantastich

Mar 02, 2017 by Xander en Eveline

Recensie Xander en Eveline


Gezellige, spontane, en creatieve fotograaf.die onwijze mooie foto’s maakt!
Stefan....Helemaal naar onze wensen! Ook niet onbelangrijk is dat hij onwijs leuk en goed met kinderen om kan gaan!
Hij werkt alleen en toch zeer flexibel in zijn drukke werk schema. Hij heeft alles top voor elkaar allemaal.
Wij zijn erg blij met de foto’s van onze bruiloft!
Zeker een aanrader!! En het trouwboek supergaaf de exclusieve albums uit Portugal. Een super aanrader deze top fotograaf :-) Prijs en kwaliteit een 9,8 :-)


Professioneel & Juiste Momenten

Feb 21, 2017 by Remco & Marjan

Wat een topfotograaf! Heel toegankelijk, professioneel, open en we hebben amper gezien dat je er was tijdens de belangrijke momenten maar toch hele mooie foto's gemaakt op de juiste momenten! Dank je wel!! Remco & Marjan


Trash the Dress

Feb 17, 2017 by Ashley Dumont

Na onze super mooie huwelijk op 12-11-2015, waar natuurlijk Stefan onze fotograaf was. Hebben wij meegedaan aan de super ideeën van Stefan, namelijk een trash the dress shoot. en WAUWW wat zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat. na vele verbazingen hebben wij de volgende vraag gesteld:
Wat vind jij zonde? Je mooiste (trouw) kleding op zolder hangen en niet meer naar omkijken?
Of Na 1jaar (of meer natuurlijk) nog 1 keer je zo voelen als die 1e mooiste dag van je leven? Onze keus was snel gemaakt! 1woord WAAUUWW nooit spijt gehad. en nu een prachtig kunstwerk rijker!
Stefan je bent een topper.


Valentijn Baby

Feb 15, 2017 by Joyce van der Hulst

Super leuke valentijnsfoto's van onze knappe baby laten maken! We zijn er heel erg blij mee!


, USA 4.8 5.0 50 50 Naar aanleiding van een lente-shoot hebben we Stefan als fotograaf uitgenodigd voor het maken van foto’s op ons huwelijksfeest. Erg mooie foto’s mogen ontvangen waarna er van e
Page:
12345

Geef een reactie