OVER ONS

Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwerij… het woord waar het uiteindelijk allemaal om draait op een van de mooiste dagen van jullie leven is ‘ja’. En ‘ja’ is ook het woord dat ik met plezier uitspreek, want www.stefanruijgrok.nl  kan veel.

Een gedegen gespecialiseerd vakfotograaf aangesloten bij DuPho (DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen)  is alvast gegarandeerd, de verdere invulling is aan jullie; het bruidspaar.
Worden het traditionele huwelijksfoto’s, vrije foto’s, hebben jullie een thema of een favoriete kleur of zijn jullie dol op glitter & glamour; ik help graag mee om jullie droombruiloft op fotografiegebied waar te maken.

Ieder bruidspaar is uniek en daardoor is ook iedere bruidsreportage anders. Maatwerk is van essentieel belang. Ik nodig  jullie met plezier uit voor een bezoek aan huis bij mij, of ik bij jullie als dit beter uitkomt. Dan kunnen jullie de sfeer proeven die ik in al mijn bruidsfotografie stop. Heel veel stijlen zijn te zien in mijn trouwboeken.

Afspraken kunnen alle dagen plaatsvinden; ook in het weekend, maar bij voorkeur in de avond. Tijdens deze eerste ontmoeting bespreken we jullie wensen en ideeën en kan er in grote lijnen een plan voor jullie huwelijksdag gemaakt worden op fotografiegebied.  De op maat gemaakte offerte die jullie krijgen is uiteraard vrijblijvend.

Met goedvinden zal ik dan na enkele dagen contact opnemen met jullie, omdat waarschijnlijk meerdere offertes zijn aangevraagd. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie met een ontspannen goed gevoel beginnen aan de voorbereidingen van jullie-mooiste-dag.

Mochten jullie op de hoogte willen blijven van mijn werkzaamheden, kijk dan ook eens op mijn zakelijke Facebook-pagina.

 

Bedrijfsfotograaf:

O.a. Crown van Gelder, Paper Plane, MR Systems, Wildzoekers, gemeente Velsen, Janus Makelaardij, Archery Tag World, Stichting Dionne, Wagemaker Flowers, Atelier Wiebe van der Zee, Abelia Fleuristen, Restaurant Bunch en Ink Master: Meesters van de Lage Landen.

Apparatuur:

• EOS 5D Mark II, EOS 5D Mark III
• EOS 5D Mark II, EOS 5D Mark II
• EF24-70mm f/4.0L IS USM
• EF24-105mm f/4.0L IS USM
• EF 100mm f/2.8 macro USM, EF 24-105mm f/4.0 IS USM
• EF 50mm f/1.2L USM
• Profoto B2 250 AirTTL To Go Kit, Profoto B1 500 AirTTL To

Ook in bezit van een eigen fotostudio.


Foto-5 (2) Foto-8 (3)