FOTOALBUMS

Maak uw herinneringen onvergetelijk door de gemaakte reportages af te drukken in een uniek album, op maat gemaakt en naar uw wensen. Toon ze vrienden, familie en kennissen om zo herinneringen op te halen of een leuk verhaal te illustreren.

Stefan Ruijgrok Fotografie haalt al zijn trouwboeken uit het zonnige Portugal. Uniek en van geweldige kwaliteit zoals een echt trouwalbum hoort te zijn. Een aanbesteding voor het leven.


Harmonica- en miniboekjes:

Harmonica- & Miniboekjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.
De boekjes zijn verkrijgbaar voorzien van leuke kaften in diverse materialen maar ook in traditioneel zwart of bruin.

Schermafbeelding 2017-10-19 om 12.21.28

 

Jullie Mooiste Dag in een prachtig album

Duochik album

Een prachtig trouwalbum van twee schitterende leren materialen. De combinatie van deze zelf te bepalen leersoorten illustreren de rijkdom van deze prachtige Duochik-lijn. ( kleuren en leerpalet zijn bij het kennismakingsgesprek aanwezig) Kies twee verschillende leersoorten en deze worden gecombineerd of bedekt, op een unieke manier, volgens jullie wensen. De voorkant (cover) kan ook voorzien worden van een unieke foto, waardoor een sfeerbepalend moment het album markeert. Ik laat jullie graag alle mogelijkheden zien die dit prachtige album te bieden heeft.

FOTO-14

Metalik album:

Een innovatief product, de Metalik-lijn maakt gebruik van aluminium als een verfraaiing voor het leer, dat in verschillende kleuren geleverd wordt. Ze dienen als een begeleidend detail dat opvalt op de cover, wat resulteert in een harmonieus en onderscheidend album. Jullie mooiste foto uiteraard in het frame.

Kristal album:

Duidelijke, heldere en tegelijk stoer en indrukwekkend, de covers van de Kristal-lijn geven een extra glans aan de foto’s die centraal staan ​​in het album, een combinatie van de foto en de acryl in een eigentijds schitterend album.

Unieke combinatieset

Omdat ouders heel intens het huwelijk van hun kinderen beleven, deze prachtige combinatie van boeken in één set. Het grote trouwalbum in een prachtige tas/koffer gratis bijgeleverd. De speciale herinneringen voor de ouders zijn terug te vinden in bijgeleverde 2 ouderboeken 25×25 cm, zodat zij deze speciale dag kunnen blijven koesteren. De tas beschermt het belangrijkste album van 40×40 cm op een geraffineerde, maar ook praktische manier. Dit uit Portugal afkomstige album (set) is een plaatje om te zien en in vele vormen naar jullie wensen te maken en tegen een scherpe prijs te bestellen. Ik laat jullie graag dit album met bijbehorende tas en ouderboeken thuis bij jullie zien.

FOTO-6

Fabrik Books:

De Fabrik-collectie bestaat uit een selectie van weefselmaterialen, die er zijn in verschillende en tijdloze kleuren. Om het nog meer aan te passen, kan de cover worden bedrukt met tekst van jullie keuze! Formaat is 25 x 25 cm.