BACKSTAGE

 

 

Hier een kort filmpje van wat we gemaakt hebben tijdens de new-born-sessie van kleine Elena. Een paar maanden geleden is het dat ik haar papa en mama heb mogen fotograferen als bruidspaar. Inmiddels is Elena ter wereld gekomen en dus wilden haar ouders haar ook graag mooi op de foto hebben. Ze deed het helemaal super en heeft vooral veel geslapen. Af en toe in de studio even puzzelen met licht en wat handige en mooie plekjes en poses waren.  Natuurlijk moest de voeding ook doorgaan. We nemen de tijd voor zo’n fotoshoot. Je bent zomaar 2 uurtjes verder. Maar het resultaat van de foto’s is zoals altijd oogverblindend mooi. Trotse ouders, trotse fotograaf. En een supermooi meisje op de foto.

Naast de vele reportages in de studio van 70 m2, doen we ook vele themareportages. Valentijnsdag, Kerstmis, vader- en moederdag, cake-smash-reportages en meer. Per keer maken we zo’n 4 opstellingen in de studio. Dat is leuk!
Een enorme diversiteit aan foto’s in een serie gemaakt. Klanten weten dat wij er veel werk van maken en zijn dan ook regelmatig terug te vinden voor veelzijdige en mooie foto’s in prachtige settings.

Jullie kindje, met een lekkere en grote taart. In het roze of blauw, of elke kleur die jullie willen. Lekker met je handen eten. Dat wordt genieten, van top tot teen. De bekende “Cake Smash” fotoshoot. Voor de leukste, grappigste foto’s en geweldige taarten. Met een diversiteit aan leuke achtergronden en accessoires.

Wil jij ook zo’n leuke cake-smash-fotoshoot voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag van je kind? Klik rechtsboven in het menu op contact, of bel gewoon even op. We nemen uitgebreid de tijd voor deze leuke, grappige en hilarische fotoshoot. Het filmpje hieronder zegt genoeg. Echt geweldige foto’s om nog lang op terug te kijken.